офлайн
denis.bortko
Senior Member
Автор темы
|
|
1018 |
10 лет на сайте Город:
|
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza, у мяне таксама не атрымалася і зараз куды небудзь ехаць складана, надвор'е невядомае, хадзіць з парасонам і з паліто, будзем чакаць сонейка і вясны, буду па бульбе нашай вандраваць
ivansamii2012:brzoza, у мяне таксама не атрымалася і зараз куды небудзь ехаць складана, надвор'е невядомае, хадзіць з парасонам і з паліто, будзем чакаць сонейка і вясны, буду па бульбе нашай вандраваць
Ага, тут у нас па бульбе - заўсёды сонейка, і цёпла, і парасон з паліто не патрэбныя
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:ivansamii2012:brzoza, у мяне таксама не атрымалася і зараз куды небудзь ехаць складана, надвор'е невядомае, хадзіць з парасонам і з паліто, будзем чакаць сонейка і вясны, буду па бульбе нашай вандраваць
Ага, тут у нас па бульбе - заўсёды сонейка, і цёпла, і парасон з пальто не патрэбныя
Выхадныя цёплыя будуць, трэба некуда паехаць, а потым мерзнуць будзем, асабліва на квартэры
ivansamii2012, у выходныя беларусы едуць па грыбы! Сапраўды, са спазненнем, але грыбны сэзон пачаўся)
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:ivansamii2012, у выходныя беларусы едуць па грыбы! Сапраўды, са спазненнем, але грыбны сэзон пачаўся)
А я паеду шукаць прыгоды новыя
офлайн
Мария-Чудачка
Member
|
|
349 |
13 лет на сайте Город:
|
ivansamii2012:Мария-Чудачка:аудитории 44 и 41 )))
амаль разам, можам на перапынку ў тгосці заходзіць, як было ў школе
з аднаго кабінета ў іншы
разница 20 минут - думаю у нас и перерывы будут в разное время... но в особо хорошие дни можем вместе до метро гулять)))
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Мария-Чудачка:ivansamii2012:Мария-Чудачка:аудитории 44 и 41 )))
амаль разам, можам на перапынку ў тгосці заходзіць, як было ў школе
з аднаго кабінета ў іншыразница 20 минут - думаю у нас и перерывы будут в разное время... но в особо хорошие дни можем вместе до метро гулять)))
Я лічу, што можна і аб'яднаць 2 групы, старэйшы курс віншуе малодшы курс а да мятро таксама можна, будзе з кім па польску гутаркі весці
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Pani_N:а у меня пн и ср 19:00. ауд. 50 и 41.. а по какому адресу у вас занятия?
значыць пнд у нас агульная сустрэча
калі не памыляюся, замкавая, 33
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Pani_N:ivansamii2012, zobaczymy się
подумала, может в разных местах
непадалёк ёсць кавярня добрая, адзначым шампусікам пачатак вучобы
офлайн
Мария-Чудачка
Member
|
|
349 |
13 лет на сайте Город:
|
ivansamii2012:Pani_N:ivansamii2012, zobaczymy się
подумала, может в разных местахнепадалёк ёсць кавярня добрая, адзначым шампусікам пачатак вучобы
я только ЗА)))
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Мария-Чудачка:ivansamii2012:Pani_N:ivansamii2012, zobaczymy się
подумала, может в разных местахнепадалёк ёсць кавярня добрая, адзначым шампусікам пачатак вучобы
я только ЗА)))
ось як добра, цяпер слова за Pani_N,
офлайн
Мария-Чудачка
Member
|
|
349 |
13 лет на сайте Город:
|
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Мария-Чудачка, Да серады пачакаем, зараз панядзелак, дзень цяжкі для ўсіх, асабліва раніцай...
офлайн
Мария-Чудачка
Member
|
|
349 |
13 лет на сайте Город:
|
ivansamii2012:Мария-Чудачка, Да серады пачакаем, зараз панядзелак, дзень цяжкі для ўсіх...
кому среда, а кому и четверг... совместные у нас только понедельники.... а они всегда тяжелые!
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
Pani_N:Ой! Не заходила я давно сюда. Я за, но наверное уже поздно (
Чаму і для каго позна будзе?
ivansamii2012, поздно о встрече договариваться было на сегодня. Ну как первое занятие? ?