Ankh. Ничего такая. Только долго перемещается персонаж. И много думать и ползать нужно.
Ankh 2: Heart of Osiris. Улучшенный графон, перемещение персонажа высокоскоростное стало.
Ankh. Ничего такая. Только долго перемещается персонаж. И много думать и ползать нужно.
Ankh 2: Heart of Osiris. Улучшенный графон, перемещение персонажа высокоскоростное стало.
норм, для любителей жанра сойдёт
не гта, но если отбросить оптимизацию я бы 4 поставил из 5.
jNQA:о 3й мафии, кроме кривой оптимизации и графики
играть в игру у которой угроблена физика -это попросту издевательство хоть и вкусы бывают разными но вроде даже отстойная гта 5 ито получше етой игры.
jNQA:кривой оптимизации и графики как в гта 4
гта 4 замечательный и даже возможно лучший шедевр в отличие от конченой 5й части.
из всех частей разумеется
Всем привет, получили уже бесплатный скайрим с улучшенной графикой? Все таки приятно что беседка сделала ремастер и не стала брать день с тех, кто имеет легендарное издание. Лично у меня остались очень приятные впечатления, но все же хотелось увидеть ремастер на морровинд и обливион
jNQA:Всем привет, получили уже бесплатный скайрим с улучшенной графикой?
Да . Пока качаю , но уже заценил консольный гемплей .
Графика особо и не изменилась . По крайней мере глядя на консольные версии .
Ankh 3: Battle of the Gods. Думала действительно битва будет, если по началу смотреть... Ан нет... Всё сделано в комичной форме.
А мы в игры операции, начали видите ли с мамой играть, в Говорящего кота и тому подобные, так теперь в танчики не поиграешь
Дочка же хочет, как мама врачом стать, что в принципе само по себе неплохо, так как, ничего против хороших врачей и тем более жены, не имею. Но думаю обзавестись сыном и еще одним компьютера не помешало бы.
офлайн
Igor_Kuchko
Senior Member
|
|
2794 |
15 лет на сайте Город:
|
Gyfi777:Но думаю обзавестись сыном и еще одним компьютера не помешало бы.
+100500
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
3605 |
14 лет на сайте Город:
|
Мafia 3 значны крок узад, добра паказвае, што максімум графікі рэалістычнасці мінуў, і застаўся маркетынг як метад заробку.
гулі будуць пісацца на новых мовах вышэйшага ўзроўню, і атрымаюцца вельмі патрабавальнымі да жалеза, хаця і будуць выглядаць горш, чым цяперашнія гулі.
Hitman таксама зрабіў значны крок узад, а hitman absolution у мяне здаволіўся даволі старым radeon 5770, каб выдаць высакаякасны малюнак у HD. Hitman 6 патрабуе для гэтага картку, удвая больш хуткую. За што?
Force2:гулі будуць пісацца на новых мовах вышэйшага ўзроўню,
Што за мовы такия? Вы хиба экстрасэнс)
Движок выкарыстоуваецца.
Force2:хаця і будуць выглядаць горш, чым цяперашнія гулі.
Чаму гэта?
Gyfi777:А мы в игры операции, начали видите ли с мамой играть, в Говорящего кота и тому подобные, так теперь в танчики не поиграешь
Как это связано? Кот на Android, WoT на ПК.
Gyfi777:Дочка же хочет, как мама врачом стать, что в принципе само по себе неплохо, так как, ничего против хороших врачей и тем более жены, не имею. Но думаю обзавестись сыном и еще одним компьютера не помешало бы.
Похоже на текст искусственного интеллекта журналиста китайского...
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
3605 |
14 лет на сайте Город:
|
Смертья:Чаму гэта?
Таму што Mafia III выглядае горш, чым MafiaII, напэўна максімум ужо блізка, я раблю такі вынік.
Ды й сустракаючы кітайскі новы год у hitman absolution, сумняваешся, ці можа быць у гульні больш жывы малюнак, чым гэты, які можа выдаць кампутар пяцігадовай даўнасці.
Я нават уважліва сачыў за графікай на Far Cry, і таксама няма такога ўражання, што трэцяя частка вельмі саступае нават у DX9, хіба самую крыху.
Force2:Я нават уважліва сачыў за графікай на Far Cry, і таксама няма такога ўражання, што трэцяя частка вельмі саступае нават у DX9, хіба самую крыху.
Эвалюцыю Far Cry лична Я пабачыла. Вы яшчэ скажыце, што чацвёрты Far Cry па графицы горш за трэци.
Force2:Таму што Mafia III выглядае горш, чым MafiaII, напэўна максімум ужо блізка, я раблю такі вынік.
Вось гэта няведаю, бо у трэйцяю не гуляла.
Вы на Mass Effect зирнице...
Скора выйдзе Andromeda.
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
3605 |
14 лет на сайте Город:
|
Смертья:Эвалюцыю Far Cry лична Я пабачыла. Вы яшчэ скажыце, што чацвёрты Far Cry па графицы горш за трэци.
не горш і не лепш, толькі больш жрэ рэсурсы.
Я вось толькі прайшоў hitman absolution да канца, складае вельмі моцнае ўражанне, асабліва кітайскі новы год, клуб лісічка і суд, а таксама бой на арэне.
Пры ўсім жаданні, dishonored 1-2 не можа тут быць лідэрам.
Дарэчы калі каго пакрыўдзіла паліцыя, то hitman падыходзіць, каб сарваць на ім злосць.
Force2:не горш і не лепш, толькі больш жрэ рэсурсы.
Ну не аптымизаваны.
Force2:Пры ўсім жаданні, dishonored 1-2 не можа тут быць лідэрам.
Дзе "тут"?