Кто что скажет:
- Владельцы?
- Ненавистники и хейтеры китайщины?
- Экспериментаторы и "я не маммолог, но потрогать могу"?
- Представители секты
второго пришествияHarley Davidson?
офлайн
Наблюдатель_9
Member
|
|
226 |
5 лет на сайте Город:
|
Как-то был в Гомеле, думал у официальных дистрибьюторов (как они сами себя и их называют) само названных интернет-продавачек будет хотя бы 1 экземпляр LFC 700 в демо зале, чтобы посмотреть на него в живую.
Оказалось все беспрецедентно грустно - интернет конторка "рога и копыта" в каком-то полуразрушенном клоповнике на отшибе города с демо залом в два мото, один из которых Минск 300 и двумя вялыми, как "передняя вилка" на пол шестого, консультантами на хххх товаров интернет магазина.
Всем видом и состоянием дали понять, что общаются с тобой, пока ты покупатель, "до дверей", а после - хз.
Хочу попробовать этот LFS 700 мот, посмотреть, когда появится в продаже в ЕАЭС, либо с Китая заказать напрямую.Если кто знает компании, которые могут привезти данный мот Benda LFS 700 с Китая напрямую - напишите в личку! (не актуально).
При прочих равных - покупать мотоциклы, точно не у этой конторки, т.к. доверия не взывают, да и отзывы об их подготовке новых мото при продаже плохие.
З.ы. Отзывы о мото вроде бы норм. Надо время. Готов потестить на себе
офлайн
Наблюдатель_9
Member
|
|
226 |
5 лет на сайте Город:
|
F1sher16:Наблюдатель_9, назва канторкі пачынаецца на Avto і сканчаецца на moto?
Так.
у мяне было 2 спробы купіць у іх моцык, абедзве няўдалыя )
наконт Бенды - знаёмы вясной узяў Шыншылу 300, катаў па маскве ды наваколлі, быў вельмі задаволены.
офлайн
Наблюдатель_9
Member
|
|
226 |
5 лет на сайте Город:
|
Eugeen:у мяне было 2 спробы купіць у іх моцык, абедзве няўдалыя )
наконт Бенды - знаёмы вясной узяў Шыншылу 300, катаў па маскве ды наваколлі, быў вельмі задаволены.
Бывае.
Гэтаму брэнду трэба нармальны дылер, а не гэты наяўны "капялюш" на завуголлі цэвілізаванага сэрвісу па продажы тэхнікі.
Нармальны дылер з лёгкасцю падніме продажы гэтага кітайскага цуду.
Парыўся па інтэрнэтах, ёсьць некалькі інтэрнэт-крам, дзе ён нібыта прадаецца, але, здаецца, гэта ўсё проксі вышэйузгаданай канторкі, бо яна як быццам "адзіны дылер" у Беларусі.
На сайце расейскага дылера Benda напісана, што распаўсюджаньнем па тэрыторыі ЕАЭЗ займаецца кампанія Super Marine, можа паспрабуйце ў іх спытаць, там на сайце нават ёсьць Jivosite.
я таксама думаю, што прасцей будзе прывезці з расіі. але, наколькі я зразумеў, LFS яшчэ няма ў продажы на тэрыторыі ЕАЭС
офлайн
Наблюдатель_9
Member
|
|
226 |
5 лет на сайте Город:
|
@F1sher16
Думаю прасцей будзе прывезці з Кітая, т.я. як сказаў Eugeen - на тэрыторыі ЕАЭС LFS 700 яшчэ не прадаецца.
Паспрабаваць машынакамплектам прывесці, каб яго тут і сабраць.
Трэба думаць.
Benda LFS 700 - Завод не Успевает Делать Этот Супер Нейкед !
Наблюдатель_9, прывезці і сабраць, мусіць, не вельмі складана будзе. а вось зарэгістраваць ды павесіць нумар...
мне здаецца, лепей пачакаць, пакуль яны з'явяцца ў дылераў
интересно, а запчасти потом также геморно искать будет, как вы сейчас пытаетесь найти мотоцикл?
может быть нужно просто купить любого японца?
bee36, на японца запчасткі таксама не надта купіш зараз
на кітайцаў расходнікі ды запчасткі звычайна ё ў дылераў. акрамя таго, часцяком кітайцы - гэта клоны тых жа японцаў, і хто ў гэтым разумее, можа падбіраць варыянты.
Eugeen:bee36, на японца запчасткі таксама не надта купіш зараз
на кітайцаў расходнікі ды запчасткі звычайна ё ў дылераў. акрамя таго, часцяком кітайцы - гэта клоны тых жа японцаў, і хто ў гэтым разумее, можа падбіраць варыянты.
...взрослый, а в сказки веришь...запчасти у дилера...смешно...
bee36:...взрослый, а в сказки веришь...запчасти у дилера...смешно...
у Хорса былі, калі было трэба, у Регулмото ё. адзінае - на мінчыка летась па гарантыі чакаў бак 3 тыдні. наяўнасць запчастак непасрэдна ўплывае на выбар моцыка, як па мне.
а як зараз абставіны з запчасткамі на якую-небудзь папсовую сібіху, ці там, напрыклад, Сузукі GS500?
офлайн
Наблюдатель_9
Member
|
|
226 |
5 лет на сайте Город:
|
У кітайцаў таксама з запчасткамі не ўсё так гладка, што на аўтамабілі, што на матацыклы.
У апошні час мяне больш пачаў сумаваць той факт, што ў большасці сваёй кітайцы выпускаюць свае (любыя) прадукты не сістэмна, г.зн. пастаўка аднаго і таго ж прадукта (кава-машыны, лядоўні, мота, машыны і г.д.) з інтэрвалам у 2-3 месяца можа пагражаць абсалютна рознымі камплектуючымі ўсярэдзіне, а яшчэ горш - прынцыпова розным ПЗ, і архітэктурай якіх-небудзь частак, электронікі, напрыклад.
Выпусціў гэты момант з-пад увагі, хоць практыка ў гэтай частцы значная.
Буду думаць.
Наблюдатель_9, згодзен, пакуль няшмат кітайскіх вытворцаў працуюць сістэмна. але, наколькі я разумею, Benda - гэта якраз тое самае прыемнае выключэнне. у іх свае заводы, інжэнерны аддзел, дызайн-студыя. яны самі распрацоўваюць матацыклы. хутчэй за ўсё, калі й будуць праблемы з расходнікамі ды запчасткамі, то па віне мясцовых дылераў, а не вытворцы.
яшчэ з кітайскіх брэндаў сістэмна ды планамерна заходзіць на рынак СНД Voge.
3449989:Benda LFC 700
Benda LFC700
Набирали намедни, уточняли, мол буду ли я брать, т.к. интересовался ранее
Benda LFC 700 - 42 000 BYN
Benda LFC 700 - 31 000 BYN
К марту привезти обещались, в случае чего.
Если бы не другой китайчик, жылинетужили, перед НГ, второй можно было бы рассмотреть, а так пока пауза ;(